CityZen eLogistics | Duurzaam pakket versturen tegen lage kosten

We fietsen al voor meer dan 2800 webwinkels in Nederland. En dit op de meest duurzame manier!

“Hoi-hoi,

Ik heb dit bedrijf opgericht vanwege mijn passie voor fietsen en de wens om een ​​positieve impact te creëren op mens en planeet.
Het is onze ambitie om van CityZen eLogistics een onbetwiste Nederlandse leidende referentie in de last-mile bezorgmarkt te maken. Door te doen waar we goed in zijn, ondersteunen we bedrijven van alle soorten en maten om hun vervoersstromen op een duurzamere en socialere manier te transformeren.”

Yaroslav 'Yaro' Derevianko
Oprichter van CityZen eLogistics

Onze PAKKETdienst

SNEL. FLEXIBEL. BETROUWBAAR.

DOOR HEEL NEDERLAND.

Altijd standaard bij onze service inbegrepen

1. Gratis ophalen. Vanaf 3 pakketten bieden we een gratis ophalen van uw pakketten in steden waar we fietsen (Zoetermeer, Woerden, Zeist, Houten, Hilversum).
2. Same- & Next Day bezorging. Uw pakketten bezorgd binnen 24 uur op maandag t/m zaterdag, wanneer uw klant het meest thuis is: tussen 17:00 en 22:00 uur bij particulieren en tussen 09:00 en 17:00 uur bij bedrijven.
3. Landelijk. We bezorgen in heel Nederland en altijd zoveel mogelijk op de fiets. Lukt dat niet? Dan rijdt onze autokoerier-partner. Hier hoeft u niks voor te doen.
4. Professionele tracking software: POD, T&T en GPS-stamp (bewijs van locatie en tijdstip aflevering).
5. Twee bezorgpogingen per pakket.
6. Professionele verzendsysteem. En zowel u, als uw klanten, zijn hartstikke goed op de hoogte dankzij ons verzendsysteem! Koppeling met meer dan 25 platforms.

Extra opties

1. Same Day bezorging: pick-up bij u + bezorgen op dezelfde dag.
2. Eindontvanger om handtekening voor ontvangst vragen.
3. Uw pakket niet bij de buren laten bezorgen.
4. Retourproces voor u geregeld.
5. Levering inclusief handtekening voor ontvangst met extra zekerheid bij schade of verlies tot maximaal € 500,- per pakket

*- CityZen eLogistics is lid van fietskoeriers.nl - het landelijke samenwerkingsverband van fietskoeriersbedrijven.

PAKKETBEZORGING - TARIEVEN

Laten we samen de wereld veranderen!

Met onze pakketbezorging nemen we u niet alleen pakketten uit handen, maar ook zorg. We bezorgen al uw pakketten door heel Nederland. Zowel in de bijna 75 steden waar onze partners fietsen, als daarbuiten met een autokoerierpartner. U bespaart hierdoor tijd én u spaart het milieu. En uw klanten? Die zijn blij verrast door zo'n vriendelijke fietskoerier aan de deur!

ONS VERTROUWEN